Monday, June 27, 2011

Kuul Kämp 2011 kokkuvõte



Juba neljandat korda toimus jaanipäevale järgnenud nädalavahetusel 24.-26.juunil Topu Kuul Kämp 2011, mida Team Jahe abiga korraldas seekord meie vahva naiskond.

Kokku osales Topu Kuul Kämp 2011 surfilaagris koos lastega üle 130 inimese, kellest osa saabus tänu jaanipäevale ja kindlasti ka 15 m/s tuulele kohale juba päev varem ehk neljapäeval. Neljapäeval sai 70-90 L veivikaid testitud.

Laupäeval ja pühapäeval u 3-5 m/s tuuleoludes peetud võistlustele registreerus 48 purjelaudurit, kellest mitmetele oli tegu esimese võistlusega. 14 naist võttis seekord osa!

Kahel päeval viidi kokku läbi 11 sõitu. Üldarvestuses tulid esikolmikusse Andrus Jõgi, Karl- Erik Saarm ja Kalev Allikveer, naistest oli ootuspäraseks võtjaks Annika Valkna, Enely Jäägeri ja Kati Kalki ees ning juuniorite arvestuses Karl-Erik Saarm, Rauno Veski ja Kerto Kasenurme ees. Seenior Cup'i üldarvestuse võitjaks tuli Andrus Jõgi, Kalev Allikveeri ja Raimo Väli ees.



Alates reede õhtust toimusid huvilistele käsitööringid, lõbusad mängud lastele (Kadri Ugandi abil) ning algajate surfikoolitused nii maal hubases A le Coqi Dynami:ti telgis mugavatel ETNO patjadel kui vees individuaalõppena. Hommikud muutis eriliseks Enely poolt läbiviidud joogatund. Eriti populaarseks osutusid laste näomaalingud, mida Kadri (Purje) joonistas kolmel päeval kokku vast isegi ligi poolesaja ringis – jänkud, kiisud, ämblikmehed, draakulad, haldjad, liblikad jne.

Õhtute märksõnaks oli grill, chill, lõke, kitarrimuusika ja loomulikult rumm & RC Cola. Laupäeval toimus ka osalejate rõõmuks Papa poolt läbiviidud Fanatic ja Tabou laudade tutvustus ning osadel õnnestus laudu ka pühapäeval testida. Uhiuus sverdiga Fanatic Viper tõstis näiteks minu (loe: Kirke) laupäevaga võrreldes võistlustel 10 kohta ettepoole.

Täname kõiki toetajaid (KSA, Surfhouse, KMR Projekt, PRIKE, ETNO, A le Coq, Saaremaa Lihatööstus, Scwarzkopf, Omaraamat, dr Raivo Saarm). Surfikoolitusi aitasid lisaks läbi viia Pro2 Surfikool ehk Tarmo Käosaar ja Surfihunt alias Epp ning Aivar Kajakas Team Mahest. Täname ka rõõmsaid ning heatahtlikke osavõtjaid. Meeleolu oli ülimalt sõbralik – hasta la vista järgmise aastani!

Pildid on veel töötlemisel, aga peagi näete galeriid!

3 comments:

  1. Oli väga ladusalt korraldatud ja pisut liigagi täpses graafikus ajakava, mis täideti 100%(meelde tulid sõjaväes teenitud aastad). Super kuul kämp ja jätkame, sest järgmisel aastal lubas startida juba ligi 100 tuulesõltlast! Olge magusad;)

    ReplyDelete
  2. oi, Karmo, me omast arust ei jälginudki eriti seda indikatiivset ajakava:)!

    ReplyDelete
  3. Vägagi meeldiv Kämp oli jälle! Tuul oli ka tõusvas trendis! Suured tänu Team-idele! Suured lootused järgmine aasta jälle osa võtta.

    ReplyDelete