Sunday, August 1, 2010

Püünsi, 31.07

Et "ajutine ebaõnn" liiga pikaks ajaks esimeseks postituseks ei jääks, lisan lühikese kokkuvõtte eilsest, laupäevast. Kella 13 ajal jõudsin Piritale ja kuna seal peaegu kedagi ei olnud ei kaldal ega merel, otustasin Püünsisse minna, kus ootas ees üle 20-30 surfaja. Tee äär oli täis pargitud. Tuul oli aga (vist pilvedest?) täiesti müstiline - 5-10 min puhus nii 8-9m/s või enamgi ja siis kadus sinna 3-4m/s kanti ja siis tuli tagasi jne jne paar tundi kella 15:30ni.

Otsustasin siiski proovida oma 6,2 m2-ga. Ja nii jätkuski - 10 minutit sai sõita ja siis 5 minutit kaldal puhata-oodata ja toredate inimestega juttu ajada:). Proovisin ka light-wind asju - kiiret tacki'i, masti juures seistes glissi saamist jne.

Iseenesest sobis see muutlik ja vahelduv tuul minule hästi, sest olin nii nõrk peale oma 39,5C rallit eelmisel nädalal. Hea, et ma PapaSlallile proovima ei läinud :).

Lootsidega ka seekord intsidente ei olnud, tundub, et need vist ei sõida eriti laupäeviti... igatahes paari tunni jooksul neid ei kohanud... Kokkuvõttes mõnus päev - 2 h vahelduva eduga surfamist ja siis Kiviõli Motofestivalil pool päeva ja öösel kell 3 koju!

Ja palju õnne Enelyle PapaSlalli puhul! Tubli - ainus julge - naine!

Hasta la vista!

Kirke

No comments:

Post a Comment